Розмір тексту

Чому варто купувати айфон 13 міні?

iPhone 13 mini є найкомпактнішою версією з серії iPhone 13 - діагональ екрана становить 5,4 дюйма. Щодо вимірювання боків, iPhone 13 mini має 131,5 міліметра в довжину, 64,2 міліметра в ширину і 7,65 мм у висоту.

Як правило, маленький iPhone є хорошим вибором для людей, які цінують зручність і портативність мобільного телефону. Крім того, айфон 13 міні коштує дешевше, оскільки компактні моделі зазвичай мають нижчу ціну. З пристроєм такого розміру ви можете легко тримати свій мобільний телефон однією рукою та зручно і непомітно носити його в кишені.

Особливості iPhone 13 Mini:

  • 5,4-дюймовий екран, Super Retina XDR;
  • Процесор A15 Bionic;
  • Основна камера 12 МП (звичайна) з ширококутною камерою f/1.6, f/2.4 з кутом огляду 120°, 2-кратним оптичним зумом, 5-кратним цифровим, нічним режимом, кінематографічним відео;
  • Фронтальна камера 12 МП з f/2.2 і нічним режимом;
  • Підключення до 5G, 4G, LTE, NFC, Wi-Fi 6, Nano SIM та eSIM;
  • Акумулятор до 17 годин безперервного відтворення відео;
  • Швидка зарядка: 50 відсотків за 30 хвилин за допомогою адаптера потужністю 20 Вт або вище;
  • Бездротова зарядка MagSafe до 15 Вт; Зарядні пристрої Qi до 7,5 Вт;
  • Кольори рожевий, блакитний, темно-чорний, червоний, перлово-білий;
  • Сховище 128, 256 і 512 ГБ.

Плюси та мінуси Айфон 13 Міні

Поглянемо на головні переваги та недоліки iPhone 13 mini, адже цей телефон має досить цікаві переваги.

ПеревагиНедоліки
Маленький, але потужнийНебагато змін порівняно з iPhone 12 mini
Хороша продуктивністьНемає нічного режиму для портретів
Дуже якісна камераЕкран 60 Гц
ЦінаМаленький екран для перегляду фільмів

Продуктивність і акумулятор: iPhone 13 mini не викликає жодних претензій

Потужність процесора A15 Bionic така ж, як і в інших мобільних телефонах. Він демонструє це з великою легкістю, швидко відкриває потужні ігри чи додатки. Все завдяки поєднанню з новим нейронним механізмом, що здатний виконувати сотні тисяч операцій за секунду.

Перехід від одного екрана до іншого, перемикання між програмами або перегляд відео - це все ви легко зможете зробити з 13 Mini. Цей телефон забезпечить вам дуже хорошу якість зображення навіть у складних іграх.

Камера iPhone 13 mini: настільки хороша, що дивно

Чесно кажучи, навіть якщо це iPhone, ніхто навіть не думав, що такий маленький телефон матиме таку хорошу камеру. iPhone 13 mini такий же потужний, як iPhone 13 Pro Max.

Apple інтегрувала 12-мегапіксельну камеру зі звичайним датчиком і ширококутним датчиком, які насправді дуже схожі на камери iPhone 12 Mini, хоча Apple каже, що включила технологію шумозаглушення, щоб отримати яскравіші результати. 

Камера дозволяє бачити більше деталей у місцях зі слабким освітленням, а також включає нові стилі фотографій, які дозволяють за замовчуванням визначати, чи бажаєте ви, щоб ваші фотографії завжди мали стандартний, яскравий стиль із більшою контрастністю, теплим чи холодним відтінками.

З іншого боку, у нас є кінематографічний режим, який, як і інші мобільні телефони серії, дозволить вам знімати відео з розмитим фоном, у якому ви можете вибрати об’єкти або людей, на яких ви хочете бути. 

iPhone 13 mini: чим відрізняється від iPhone 13?

Хоча більшість користувачів схильні думати, що iPhone 13 Mini менш «пікантний», оскільки він менший, правда полягає в тому, що iPhone 13 mini такий же привабливий, як і його старший брат iPhone 13, з яким він має абсолютно всі характеристики, крім розміру.

Однак правильне запитання, яке ми повинні поставити собі: наскільки він відрізняється від iPhone 13 Pro? Правда в тому, що відмінностей тут багато: краща технологія екрану, краща камера, нічний режим для портретів і те, що завжди залишається непоміченим: краща комбінація чіпа A15 Bionic і графічного процесора, оскільки вона поступається моделі Pro.

Але, звичайно, оскільки вам подобаються маленькі телефони, важливо те, що цей мобільний телефон може робити.

Екран і дизайн: добре, але не дуже

Маленький екран iPhone 13 mini забезпечує дуже глибокий чорний колір і хорошу якість перегляду фільмів, хоча досить не зручно переглядати кінофільми на такому маленькому дисплеї.

Висновок: Чи варто купувати айфон 13 міні?

Так варто, якщо він підходить під ваші основні характеристики, а особливо під розмір, то це точно буде вашим найкращим варіантом зі всім моделей міні, які коли-небудь презентувала компанія Apple. До того ж пам’ятайте, ви станете власником останнього найменшого телефону Apple, адже саме на 13 серії яблучних смартфонів припинилось покоління маленьких телефонів, і чи повернеться воно ще колись, хто зна…

Андрій ПЕТРОВ

На правах реклами

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему