Розмір тексту

«Ворскла» перемогла «Оболонь»

Полтавці перервали восьмиматчеву безвиграшну серію

Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. Олексія Бутовсього відбувся матч 29-го туру УПЛ між полтавською «Ворсклою» та київською «Оболонню». Неймовірно, але факт — сьогодні зустрічалися команди яким загрожують перехідні матчі. І якщо для «Оболоні», яка тільки-но піднялася до УПЛ, крім боротьби за виживання нічого й не очікували, то для «Ворскли» це дивина. Клуб на початку сезону декларував завдання потрапити у єврокубки і це завдання ніхто не скасовував. Ще навіть не ясно хто сьогодні фаворит. «На папері» ворскляни сильніші й грають вдома. Але «Оболонь» має бути свіжішою, адже ворскляни три дні тому мали важкий фінал Кубка України. Та й попередній матч проти «минаю» і восьмиматчева безвиграшна серія в чемпіонаті, нагадують, що вся передматчева формальна перевага «Ворскли» швидко може стати неактуальною.

«Ворскла» — «Оболонь» — 3:1

«Ворскла»: Ісенко, Бацула, Пердута, Павлюк, Крупський, Сіссоко (Хрипчук, 36), Скляр (Толі, 74), Глущенко (Челядін, 86), Кане, Степанюк (Мякушко, 86), Ковталюк (Феліпе, 74).

В. о. головного тренера: Сергій Долганський.

«Оболонь»: Кичак, Осман, Дубко, Карась, Грисьо, Мединський (Нагієв, 76), Косовський (Вишневський, 76), Черненко (Мороз, 58), Чернов (Груша, 58), Тарануха (Суханов, 46), Краснопір.

Головний тренер: Валерій Іващенко.

Голи: Кане (38), Крупський (43), Ковталюк (60) — Карась (66).

Детальний звіт про матч читайте на сайті «Полтавщина Спорт».

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему