Розмір тексту

У Сонячному парку збудували 11-метрову тюбінг-гірку для дітей та дорослих

У Сонячному парку Полтави збудували першу тюбінг-гірку. Зроблена з дерева, має два спуски — 11,5 м та 6 м.

Більша гірка починається з висоти 4 м, менша — з 2 м. До кожної ведуть окремі дерев’яні сходинки.

17 грудня біля гірки працюють двоє робітників, імен не називають. Кажуть, що займаються оснащенням спусків — спершу обгортають спеціальною підстилкою, потім встановлять з’їзди з ПВХ — це безбарвна, прозора пластмаса. Спуск ще буде тягнутися по землі, а внизу буде огорожа з тюків сіна.

— Сьогодні нам залишилось встановити ПВХ, тюки сіна і покласти під ноги пелети, щоб люди по грязюці не ходили. Зранку 18 грудня вже гірка буде повністю зібрана. Людина бере надувне коло-тюб, сідає на нього і їде вниз. Увечері буде повна ілюмінація, — каже один із робітників, імені не називає. — Можна буде з’їжджати без снігу. Якщо випаде, то буде значно краще каталися, бо на борти накидаємо снігу.

Маленька гірка Маленька гірка

Вид з великої гірки Вид з великої гірки

Гірка повинна була запрацювати в неділю 15 грудня. Дощ завадив її добудувати. Офіційне відкриття заплановане на 19 грудня.

— Разом із головною ялинкою міста відкриється і тюбінг-гірка. Вартість катання нам ще не відома, її встановить підприємець. На гірці працюватимуть аніматори, які слідкуватимуть за дітьми та підлітками, — розповіла заступниці міського голови Полтави Тетяна Юрченко. — У Сонячному парку полтавці зможуть придбати гарячі напої та солодощі.

Олена ЛУЦЕНКО, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему