Розмір тексту

Руслан Богдан: «Влада зробила ставку на тарифний геноцид проти власного народу!»

Народний депутат України Руслан Богдан
Народний депутат України Руслан Богдан

«Зрадницька позиція національної та обласної влад призводить до жалюгідного соціально-економічного стану регіону, стає причиною падіння економіки, зубожіння громадян і підвищення соціальної напруги, — вважає народний депутат України, голова Полтавської обласної організації ВО „Батьківщина“ Руслан Богдан, — Тому питання номер один: термінове і повне перезавантаження влади на усіх рівнях».

Руслан Богдан наголосив також, що «батьківщинівці» Полтавщини категорично засуджують провладну політику підняття тарифів та ініціюють термінове прийняття мораторію щодо введення в дію підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги на найближчій сесії обласної ради.

Тарифну політику, закладену в урядовому проекті Державного бюджету на 2017 рік «батьківщинівці» вважають тарифним геноцидом в дії .

На цьому наголосила лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

Руслан Богдан зазначив, що вся фракція ВО «Батьківщина» у Верховній Раді на чолі з Юлією Тимошенко звинувачує уряд у встановленні необґрунтованої ціни на газ для людей. Водночас політику субсидій на послуги ЖКГ «батьківщинівці» вважають прикриттям для вимивання бюджетних коштів.

«У проекті закладено владою 51 млрд гривень на субсидії. У минулому році було закладено 35 млрд. Усі дуже добре знають, куди йдуть гроші на субсидії — на розкрадання держмонополіям і олігархам, які мають родовища природного газу у своїй власності. У тому числі йдеться і про високопосадовців нинішньої „демократичної“ влади», — наголосив Руслан Богдан.

Народний депутат також нагадав, як міністр енергетики Ігор Насалик публічно зізнався, що ціна російського газу, який транспортується в Україну з Європи, становить 185 доларів за тисячу кубометрів, у той час, як ціна російського газу за прямим контрактом складала б 140 доларів США.

«Спираючись на цю інформацію, Юлія Тимошенко вирахувала, що ціна на імпортний газ разом з видаткам на транспортування та податками мала б складати 207 доларів 30 центів, у той час як людям продають газ за ціною 285 доларів. Це означає, що навіть на імпортному газі, по-перше, заробляють в тіні на посередницьких контрактах. По-друге, людям його дають дорожче майже на 80 доларів. Не кажучи про те, що оптимальна ціна на український газ, яка дає прибуток та можливість розвиватися галузі, складає 85 доларів!» — зазначив Руслан Богдан.

На переконання фракції «Батьківщина», влада не зацікавлена у зменшенні цін на газ для людей і на тарифи, адже збагачується на цьому.

«Насправді представники влади та наближені до неї самі для себе сьогодні створюють такі ціни на газ. Вони отримають 500-600% прибутку від ціни на газ — на крові українців, на останніх копійках, на їхньому поті і горі. Вони нічого не змінили на наступний рік — залишили тарифний геноцид в силі», — підкреслив Руслан Богдан.

Він також запевнив, що ВО «Батьківщина» і надалі боротиметься за гідне життя та буде об’єднувати людей, щоб протидіяти антинародній політиці влади.

«Ми будемо доносити цю інформацію до кожного громадянина України, ми будемо об’єднувати українську громаду на боротьбу проти того, що я називаю свідомим знищенням української нації. „Батьківщина“ — єдина партія, яка не боїться говорити правду недолугим „посадовцям“ та буде боротися за гідне життя України й Полтавщини», — говорить народний депутат України, голова Полтавської обласної організації ВО «Батьківщина» Руслан Богдан.

Анона мітингу проти тарифного геноциду (29 вересня на 9:00) Анона мітингу проти тарифного геноциду

Одним з потужних кроків проти тарифного геноциду є ініційований «Батьківщиною» мітинг на площі перед обласною радою (вул.Соборності, 45),який відбудеться 29 вересня о 9-ій годині ранку. «Батьківщинівці» запрошують усіх прийти на анти тарифний мітинг та сказати «НІ!» тарифному геноциду.

Прес-служба ВО «Батьківщина»

На правах реклами

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему