Розмір тексту

В їдальні Кременчуцької колонії встановили фонтан

В Кременчуцькій виховній колонії триває модернізація

Завдяки ініціативі начальника Кременчуцької виховної колонії Юрія Величка на території їдальні для засуджених встановлено фонтан. Нещодавно декоративний водоспад запущено в дію.

— Історично фонтани прикрашали й облагороджували приміщення, робили атмосферу більше спокійною й привабливою. Вид падаючої води сприяє гарному настрою й розслаблює. Точно таким же потужним зарядом позитива володіє й звук води. Тому нашим наступним кроком на шляху облаштування території та підтримання належних умов тримання підлітків і було встановлення водоспаду саме в їдальні для вихованців. Тут вони масово перебувають тричі на день, спілкуються, діляться думками, мріють про майбутнє, — зазначив начальник виховної установи.

За словами прес-служби управління Державної пенітенціарної служби України у Полтавській області, хлопці відразу оцінили подарунок керівництва установи. Дзюрчання води не просто діє заспокійливо на загальний психологічний стан юнаків, але і покращує повітря в приміщенні. Вода незамінна для відпочинку після навчального або робочого дня.

Олеся КРОШИНА, «Полтавщина»

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему