Архів за 10 червня 2023 року
  • Суд відмовив адвокату Олексія Басана у доступі до документів з таємницею слідства

    Адвокат колишнього директора Агентства місцевих доріг Полтавської області звернувся до суду з клопотанням про тимчасовий доступ до документів досудового слідства. Зокрема, це журнали кореспонденції лабораторії економічних досліджень, передачі та видачі речових доказів з відомостями про листування з Київським науково-дослідним інститутом судових експертиз, документи завідувачів відділу досліджень якості та вартості дорожньо-будівельних робіт та відділу досліджень проєктної документації. Про це відомо з Єдиного держреєстру судових рішень.

    10 червня 2023, 18:034
  • Між Миргородською та Великобагачанською громадами рятувальники знищуватимуть вибухонебезпечні предмети

    Начальник ОВА Дмитро Лунін попросив місцевих мешканців зберігати спокій

    10 червня 2023, 18:110
  • Відновлення капота після фронтового удару

    Навіть незначна ДТП завдає автомобілю пошкоджень. Як мінімум, це характеризується появою подряпин і сколів на поверхні лакофарбового покриття. Більшість ДТП - це фронтові удари, з яких половина - це лобові зіткнення машин один з одним. Також транспортний засіб отримує подібні удари під час зіткнення з нерухомими перешкодами або задньою частиною іншої машини. У всіх цих випадках капот автомобіля гарантовано отримає вм'ятини та сколи, а за серйозного зіткнення — порушення геометричної форми. Вартість відновлення залежить від ступеня пошкодженості.

    10 червня 2023, 19:140
  • З Полтавської області передали воду та рятувальне спорядження для Херсонщини

    Для Херсонської області громади Полтавщини передали 13 човнів та 12 мотопомп і рукава до них. Також передали мотори для човнів, рятувальні жилети та кола, напівкомбінезони й повітропідігрівники, моторне мастило, бронежилети й 20 тонн питної води. До збору допомоги долучилися такі громади області: Сергіївська, Котелевська, Опішнянська, Нехворощанська та Великорублівська. 

    10 червня 2023, 19:482

Стрічка новин

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему