Розмір тексту

Шамота: сесія 20 липня — дембельський акорд дерибану міста від Мамая & Деркач

Олександр Шамота
Олександр Шамота | Фото Миколи Лисогора

Міський голова екстрено скликав сесію міськради на 20 липня, щоб провести корупційні рішення, поки не відкликані 6 депутатів. Про це заявив голова фракції СДП в Полтавській міськраді Олександр Шамота. 

«Міський голова призначив сесію поспіхом, щоб встигнути проголосувати всі спірні питання, поки є тушки. Це дембельський акорд дерибану міста від дуету Мамай-Деркач і їхньої команди ручних депутатів-зрадників. Серед того, що спробують протягнути — нові МАФи, чергові скандальні забудови, розпил комунального майна, зокрема будівлі вечірньої школи на Павленківській, яку хочуть знести і звести на її місці висотку», — розповів Шамота. 

Голова фракції СДП також зазначив, що порядок денний не був заздалегідь обговорений з депутатами, а погоджувальну раду призначили тільки за три дні до сесії.

«І головне питання — звідки Мамай візьме більшість , потрібну для прийняття рішень. Хто ті 22 депутати, які допоможуть йому заставити місто тимчасовими і не дуже спорудами. 19 «штиків» відомі, а решту голосів від кого чекає мер?», — додав Шамота.

Він також повідомив, що в суботу відбулось засідання ТВК з перевірки підписів, зібраних за відкликання 6 депутатів міськради. Були залучені всі потрібні служби, в тому числі поліція. Загального обсягу підписів вистачає для запуску процесу позбавлення їх мандатів.

Прес-служба Блоку Соціал-демократичної партії (СДП) і Соціалістичної партії України

На правах реклами

Останні новини

Полтавщина:

Наш e-mail:

Телефони редакції: (095) 794-29-25 (098) 385-07-22

Реклама на сайті: (095) 750-18-53

Запропонувати тему